Informace nejen pro naše nové zákazníky

Vážení zákazníci,

protože máte stále nejasnosti s výběrem velikosti oblečků, hlavně co se týká oblečků na míru, chceme Vám tuto nejasnost blíže objasnit.

Píšete nám spoustu dotazů typu:

Chtěl(la) bych si u Vás objednat obleček, ale náš pejsek se nevejde do vystavených velikostí, je možné ušít obleček i na míru mého pejska? Chtěl(la) bych ušít tento obleček ...., ale není zde možnost zadat vlastní velikost, kde mám tedy objednat?....

Ano každý pejsek je jiný, proto kromě našich vystavených velikostí si můžete zvolit i z některých oblečků ušití na míru pejska.

Jak na to? 

 

Jaké oblečky, aneb z jakých oblečků si vlastně můžete vybrat, abychom mohli vyhovět i ušití dle Vámi požadovaných rozměrů? 

Toto jednoduše zjistíte dole pod kategoriemi: 

Výběr dle velikostí - kliknete na vlastní - na míru, poté se vám zobrazí všechny oblečky, které na míru vašeho pejska lze ušít a ze kterých si můžete vybrat.

Po rozkliknutí vybraného oblečku v roletce velikostí vyberete:

vlastní a níže zadáte požadované rozměry oblečku (ne pejska - vždy uvádějte míry oblečku - viz. jak změřit pejska, zjistíte nahoře na úvodní straně eshopu či u každého produktu), které potřebujete.

(Kolem hrudi a krku opravdu měřte své pejsky s vůlí, jinak jim oblečky budou malé, těsné)

Oblečky na míru pejska šijeme do 5 pracovních dnů s příplatkem jen 20 % ze základní ceny oblečku.  

Protože oblečky šijeme pouze pro malá plemena pejsků, max. délku oblečku lze zadat 45 cm a obvod oblečku kolem hrudi 65 cm, více již opravdu nemůžeme vyhovět. 

Prosíme pokud si nevíte stále rady s velikostí, kontaktujte nás předem než objednáte, rádi vám poradíme. 

Děkujeme za Vaší přízeň.

 

 

 

 

 

 

 

18. 10. 2019 (09:06:17) 698× přečteno
Hodnocení
(0 hodnocení)

Ohodnoťte článek - pro ohodnocení článku je třeba se zaregistrovat a přihlásit.