Dárkové poukazy

Na letošní Vánoce jsme pro Vás připravili novinku v podobě dárkových poukazů. Můžete tak udělat radost majitelům malých pejsků, kterým byste rádi koupili naše oblečky, avšak nevíte, v jaké velikosti a nechcete kazit kouzlo překvapení tím, že se budete dopředu vyptávat na míry pejska.

S naším dárkovým poukazem si může obdarovaný vybrat jakýkoliv obleček, který bude chtít a to bez jakéhokoliv omezení na produkt. Obleček může být ušitý ve vlastní velikosti, může se jednat o novinku či o zlevněné zboží.

Největší překvapení, které s sebou náš dárkový poukaz přináší, spočívá v tom, že může být uplatněn klidně na více nákupů, není tedy jen na jedno použití. Limitem je totiž jeho hodnota, která se snižuje každým nákupem. Pokud si naopak obdarovaný vybere zboží vyšší hodnoty, než je dárkový poukaz, jednoduše systém dopočte doplatek.

Dárkové poukazy na Vás čekají ve čtyřech hodnotách a to 500 Kč, 1000 Kč, 1500 Kč a 2000 Kč. Všechny je najdete v sekci Dárkové poukazy v postranním panelu Kategorie.

Platnost všech našich poukazů je 6 měsíců od data vystavení. Poukazy vystavujeme po uhrazení jejich objednávky formou bankovního převodu. Z důvodu zasílání dárkových poukazů v elektronické podobě neakceptujeme jiný typ platby než právě bezhotovostní. Děkujeme za pochopení. Pokud ale objednáte s dárkovým poukazem i konkrétní produkt, bude umožněna také platba na dobírku. Pokud nechcete, aby platnost poukazu začala plynout od data připsání platby na účet, ale například až od Vánoc či jiného data, stačí toto uvést do poznámky k objednávce a my Vám toto přání splníme a posuneme tak počátek platnosti poukazu.

Dárkový poukaz se pak uplatní jednoduše zadáním jeho kódu v košíku objednávky.

Děkujeme Vám za přízeň a budeme rádi, když se s námi podělíte o radost, kterou jste Vašim přátelům nadělili pod stromeček.

Váš e-shop obleckypejsci.cz.

30. 11. 2020 (23:41:27) 519× přečteno
Hodnocení
(0 hodnocení)

Ohodnoťte článek - pro ohodnocení článku je třeba se zaregistrovat a přihlásit.